ویزای کار انگلستان

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

بسیاری از اشخاص قصد دارند تا در انگلستان کار کرده تا بتوانند اقامت انگلستان را کسب نمایند، اما باید مد نظر داشته باشید که  فقط اشخاصی می توانند مشغول به کار در انگلستان شوند…

  که یک دوره تحصیلی را در انگلستان گذرانده باشند. این فرآیند بدین گونه امکان پذیر است که ما برای شما پذیرش تحصیلی را دریافت نماییم تا شما بتوانید در انگلستان حضور داشته باشید و پس از فارغ التحصیلی بتوانید با یافتن کار، نوع ویزای خود را از دانشجویی به کاری تغییر دهید و پس از مدتی اقامت دائم خود را ازانگلستان اخذ کنید.

شرایط ویزای کار انگلستان

اخذ ویزای کار درکشور انگلستان از چندین راه صورت می گیرد یکی از روش های اخذ ویزای کار این است که فرد در کشور انگلستان یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکت معتبر در انگلستان است دریافت نماید که فرد نیز باید شرایط مورد نظر را داشته باشد. یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید، که طی مراحلی که ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشورهای دیگر نیروی کار می گیرند، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.

پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد که در ادامه مطالب به طور کامل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده آن را در بر داشته باشد .این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت می کند یا خیر ؟

در نتیجه اگر توجه فرمودید اخذ ویزای کار در کشور انگلستان امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد. در اصطلاح شخص کارفرما در کشور انگلستان باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر معمولاً امری دشوار است . مراقب باشید اشخاص کلاهبردار ادعا می کنند که می توانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند، این افراد از میل زیاد اشخاص در باب کار در انگلستان استفاده می کنند، اول از فرد سوال کنید تا به حال از کشور خارج شده که حال بخواهد کار شما را انجام دهد، باور کنید بسیاری از این دفتر مهاجرتی در کشور ما دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تا کنون پا از ایران بیرون نگذارده اند.

چنانچه تمایل دارید از این روش اقدام کنید کل فرآیند اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ماه به طول می انجامد که فرد متقاضی میتواند پس از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین امروزه این امر به سادگی مقدور میباشد.
یکی دیگر ازراه های اخذ ویزای کار، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد.

کار در انگلستان

یکی دیگر از روش هایی که می توانیم در کشور انگلستان کارفرما یافته و به صورت قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور انگلستان شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار پاره وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور انگلستان درخواست کار کنیم، این راه از جمله راه های بسیار خوب می باشد زیرا پس از ورود به کشور انگلستان شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳ یا ۴سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید. در انتها راه های دیگری نیز برای ورود به کشورانگلستان نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نمی گنجد.

نکته ی مهمی که می توان به آن اشاره کرد این است که افرادی که در انگلستان تحصیل کرده باشند می توانند پس از فارغ التحصیلی خود در انگلستان با مبلغ 50000 پوند در انگلستان سرمایه گذاری کنند و اقامت انگلستان را در مدت زمان کمی دریافت نمایند.

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید