گرفتن کار دوم

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

* بررسی کلی

* واجد شرایط بودن

* دانش زبان انگلیسی

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* ویزای خود را تمدید کنید

* تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* اعضای خانواده

* گرفتن کار دوم


 

گرفتن کار دوم

شما می توانید با این ویزا کار دیگری نیز انجام دهید اگر نهایت تا 20 ساعت در هفته در یکی از حالت های زیر کار کنید:

  • در همان حرفه کار اصلی خود و در همان سطح، حرفه های دارای کمبود نیروی کار در فهرست شغل ها باشد.
  • شما همچنین می توانید کار داوطلبانه بدون دستمزد انجام دهید.

در غیر این صورت، شما باید برای ویزای جدید درخواست کنید. کارفرمای دوم شما باید حامی مالی شما شود و یک گواهی پشتیبانی مالی جدید بگیرید.

چه زمانی برای ویزای جدید درخواست کنید

تا زمانی که شروع به کار برای اولین حامی مالی خود نکرده باشید، نمیتوانید برای یک ویزا جدید درخواست کنید.

تا زمانی که درخواست ویزای شما تایید نشده باشد، شما نمیتوانید برای حامی دوم خود کار کنید.

نحوه درخواست برای ویزای کار دوم

قبل از درخواست آنلاین، راهنما را بخوانید.

شما باید از داخل خاک بریتانیا درخواست کنید.

اسنادی که باید ارائه دهید

شما باید برخی از اسناد را با درخواست خود ارائه دهید.

شما همچنین باید نامه ای را با درخواست خود همراه کنید که در آن توضیح دهید که می خواهید مجوز فعلی خود را برای اقامت تغییر دهید.

نامه شما باید شامل موارد زیر باشد:

  • اسم شما.
  • تاریخ تولد شما.
  • شماره مرجع گواهی پشتیبانی مالی فعلی شما.
  • تاریخی که مجوز فعلی شما به پایان میرسد.

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید