ویزای کار (عمومی)

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

(Tier2 _ General work visa)

* بررسی کلی

* واجد شرایط بودن

* دانش زبان انگلیسی

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* درخواست تمدید

تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* اعضای خانواده

* گرفتن کار دوم


 

ویزای کار عمومی (ردیف 2)

بررسی کلی

شما می توانید برای یک ویزا کار ردیف 2 (عمومی) درخواست کنید اگر:

  • به شما یک کاری که نیاز به مهارت دارد در بریتانیا پیشنهاد داده شده است.
  • شما از خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس هستید.

گرفتن حامی مالی

برای درخواست زندگی در بریتانیا باید توسط یک حامی معتبر(مجاز) استخدام شوید.

اسپانسر(حامی مالی) شما بررسی میکند و میبیند که آیا شما کاری که برایش استخدام شده اید را میتوانید انجام بدهید و آیا این کار شما را واجد شرایط گرفتن ویزا میکند. آنها برای تأیید، به شما یک گواهی پشتیبانی مالی اختصاص میدهند.

آنها همچنین باید اطلاعات دیگری را که هنگام درخواست ویزا به آن نیاز دارید، به شما بدهند، مثلا چقدر حقوق خواهید گرفت.

گرفتن ویزا چقدر طول میکشد

زودترین زمانی که شما میتوانید درخواست ویزا دهید، 3 ماه قبل از تاریخ شروع کار شماست. این تاریخ در گواهی پشتیبانی مالی شما وجود دارد.

تصمیم گیری در مورد ویزای شما ظرف مدت 3 هفته به شما اعلام میشود.

زمان فرایند راهنمایی را بررسی کنید تا متوجه شوید گرفتن ویزا ممکن است در کشور شما چقدر طول بکشد.

اضافه بهای بهداشتی

شما همچنین باید اضافه بهای خدمات بهداشتی را به عنوان قسمتی از درخواست ویزای خود بپردازید. بررسی کنید که قبل از درخواست ویزا چقدر باید پرداخت کنید.

اگر در حال درخواست دادن برای تمدید یا تغییر ویزای خود هستید و در خاک بریتانیا قرار دارید

برای گرفتن اطلاعات بیومتریک شما (اثر انگشت و عکس)، باید 19.20 پوند پرداخت کنید.

تصمیم را در مورد درخواست ویزای خود سریعتر دریافت کنید

اگر در حال درخواست دادن برای تمدید یا تغییر ویزای خود هستید و در خاک بریتانیا قرار دارید، می توانید مقادیر اضافی زیر را پرداخت کنید تا روند تصمیم گیری درباره ویزای شما سریعتر صورت پذیرد:

– 477 پوند برای بهره بردن از خدمات دارای اولویت تا در عرض 10 روز کاری ویزا را دریافت کنید.
– 610 پوند برای بهره بردن از خدمات اولویت فوق العاده تا در عرض یک روز کاری ویزا را دریافت کنید.

با ویزای کار عمومی چه مدت می توانید در بریتانیا بمانید

شما می توانید با ویزای کار ردیف 2 (عمومی) ، حداکثر 5 سال و 14 روز و یا زمان معین شده در گواهی پشتیبانی مالی خود به علاوه 1 ماه، هر کدام کوتاه تر باشد، به بریتانیا بیاید.

شما می توانید اقامت خود را از 14 روز قبل از تاریخ شروع در گواهی پشتیبانی مالی خود، شروع کنید.

مثال

تاریخ شروع کار شما 15 جولای است. زودترین زمانی که میتوانید اقامت خود را شروع کنید، 1 جولای است.

شما می توانید درخواست برای تمدید این ویزا را تا 5 سال دیگر، تا زمانی که کل اقامت شما بیش از 6 سال نباشد، ارسال کنید.

با ویزای کار عمومی چه کارهایی را می توانید و نمی توانید انجام دهید

شما میتوانید کارهای زیر را انجام دهید:

  • برای حامی مالی خود در کاری که در گواهی پشتیبانی مالی شما شرح داده شده است، کار کنید.
  • در شرایط خاص میتوانید کار دوم نیز داشته باشید.
  • میتوانید کار داوطلبانه انجام دهید.
  • شما میتوانید دوره تحصیلی بگذرانید تا زمانی که با کاری که برای آن از شما حمایت شده، مداخله ای نداشته باشد.
  • میتوانید به خارج از بریتانیا سفر کنید و دوباره برگردید.
  • اعضای خانواده‌ی خود را پیش خودتان بیاورید.

شما نمیتوانید کارهای زیر را انجام دهید:

  • نمیتوانید بیش از 10 درصد از سهام حامی مالی خود را صاحب باشید(مگر اینکه شما سالانه بیش از 159،600 پوند درآمد کسب کنید).
  • نمیتوانید وجوه عمومی دریافت کنید.
  • نمیتوانید تا زمانی که شروع به کار برای حامی مالی خود کنید، برای کار دوم درخواست دهید.

 

 

بعدی →

واجد شرایط بودن

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید