اعضای خانواده

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

* بررسی کلی

* واجد شرایط بودن

* دانش زبان انگلیسی

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* درخواست تمدید

* تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* اعضای خانواده

* گرفتن کار دوم


 

اعضای خانواده

اگر شما از خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس هستید، شما یا وابستگان شما باید درخواست ملحق شدن یا ماندن با شما را بدهند.

وابستگان شامل موارد زیر هستند:

  • شریک زندگی شما.
  • فرزند زیر 18 سال شما.
  • فرزند 18 سال یا بیشتر، در صورتی که قبلا تحت عنوان وابستگان در بریتانیا بوده باشند.

قبل از درخواست، راهنما در مورد درخواست برای وابستگان را بخوانید.

پس انداز (حساب بانکی)

شما باید نشان دهید که وابستگان شما زمانی که در بریتانیا هستند، پشتیبانی می شوند.

برای هر وابسته (فامیل) چه آنها جدا و چه همراه با شما درخواست دهند، باید مبلغ 630 پوند برای آنها وجود داشته باشد. این علاوه بر 945 پوندی است که شما باید برای حمایت از خودتان داشته باشید.

شما باید ثابت کنید که این پول را دارید، و در حساب بانکی شما یا وابستگان شما برای مدت 90 روز قبل از درخواست ویزای شما یا آنها بوده است.

به عنوان مثال اگر می خواهید همسرتان و 1 فرزند را با شما به بریتانیا ببرید، شما می بایست 2،205 پوند داشته باشید (945 پوند برای حمایت از خود + 630 پوند برای همسرتان + 630 پوند برای فرزندتان).

اگر شما یکی از موارد زیر را داشته باشید نیازی به اثبات مالی خود ندارید:

  • دارای یک حامی مالی به طور کامل تایید شده (“رتبه A”) باشید.
  • دارای گواهی پشتیبانی مالی باشید که حاکی از این باشد که حامی شما به هر یک از وابستگان شما اگر نیازشان شد، حداقل 630 پوند را برای پرداخت هزینه های آنها برای یک ماه میدهد.

وابستگانی که از خارج از بریتانیا تقاضای ویزا کنند

– آنها باید برای دریافت این نوع ویزا به صورت آنلاین اقدام کنید.
– به عنوان بخشی از پروسه تقاضای ویزا، آنها باید اثر انگشت و تصویر خود را که در مرکز تقاضای ویزا گرفته شده (برای دریافت اجازه اقامت بیومتریک) داشته باشند.

– آنها باید ظرف 30 روز از زمانی که گفته بودند به بریتانیا میرسند، مجوز بیومتریک محل اقامت خود را فراهم کنند.

– ممکن است با توجه به اینکه در کدام کشور هستند، بتوانند ویزای خود یا سایر خدمات دیگر را سریعتر دریافت کنند. مرکز درخواست ویزا را بررسی کنید.

وابستگانی که میخواهند از داخل بریتانیا خودشان درخواست ویزا دهند

وابستگان شما می توانند درخواست تمدید و یا تغییر ویزای خود را برای ماندن با شما در صورتی که از قبل در بریتانیا هستند، اعمال کنند.

اعضای خانواده شما می توانند به صورت آنلاین درخواست بدهند اگر یکی از موارد زیر باشند:

  • شریک(همسر، شوهر).
  • فرزند.

بهتر است افراد وابسته به شما هم زمان با شما درخواست دهند، اما آنها می توانند در تاریخ بعدی نیز درخواست دهند.

اعضای خانواده که دارای ویزای بازدید کننده باشند، نمیتوانند تحت عنوان وابستگان شما از داخل بریتانیا درخواست دهند.

اطلاعات بیومتریک

هر نفر باید 19.20 پوند پرداخت کند تا اطلاعات بیومتریک (اثر انگشت و عکس) از آنها گرفته شود. پس از درخواست ویزا به آنها گفته می شود که چگونه این کار را انجام دهند.

اگر درخواست آنها موفقیت آمیز باشد، مجوز بیومتریک محل اقامت دریافت خواهند کرد.

کودکان متولد شده در حالی که شما در بریتانیا هستید

اگر در حالی که شما در بریتانیا هستید بچه دار شده اید، می توانید برای اجازه اقامت آنها درخواست دهید.

اگر میخواهید با آنها در داخل و خارج از بریتانیا سفر کنید، باید این کار را انجام دهید.

هنگامی که درخواست می کنید، باید یک گواهینامه کامل تولد بریتانیا را برای هر کودک ارائه دهید که نام هر دو والد را نشان میدهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید