دانش زبان انگلیسی

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

* بررسی کلی

* واجد شرایط بودن

* دانش زبان انگلیسی

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* درخواست تمدید

* تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* اعضای خانواده

* گرفتن کار دوم


 

دانش زبان انگلیسی

ممکن است نیاز باشد در هنگام درخواست ویزا دانش زبان انگلیسی خود را اثبات کنید.

شما می توانید از طریق زیر دانش زبان انگلیسی خود را  ثابت کنید:

  • گذراندن آزمون زبان انگلیسی معتبر با حداقل CEFR سطح B1 در خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن.
  • داشتن مدرک تحصیلی که به زبان انگلیسی تدریس می شود و توسط NARIC بریتانیا به عنوان یک مدرک کارشناسی، مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری شناخته میشود.

شما ممکن است قادر به احراز الزامات واجد شرایط بودن برای زبان انگلیسی از طریق روش های دیگر باشید و یا نیاز به سطح بالاتری از زبان انگلیسی در برخی از شرایط داشته باشید. راهنمای کامل ویزا را برای اطلاعات دقیق تر بررسی کنید.

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید