ویزای افراد خلاق و مربیان ورزش

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

(Tier5 _ Creative and Sporting visa)

* بررسی کلی

* شرایط لازم

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* درخواست تمدید

* تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* اعضای خانواده

————————————————————————————————————————————————

ویزای افراد خلاق (موسیقیدان، بازیگر و…) و مربیان ورزش

بررسی کلی

اگر شرایط زیر را دارا هستید باید برای ویزا ردیف 5 (کارمند قراردادی – خلاق و ورزشی) درخواست دهید:

  • اگر به شما به عنوان یک فرد ورزشکار و یا هنرمندی خلاق پیشنهاد کار شده باشد.
  • شما از خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس هستید.
  • شما صلاحیت و شرایط لازم را دارید.

اگر شما خارج از EEA وسوئیس بوده و از جمهوری ایرلند به بریتانیا سفر می نمایید همچنان نیاز به درخواست ویزا دارید.

کارمند هنرمند و خلاق کسی است که در صنعت های مبتکر کار می کند، مثلا یک بازیگر، رقاص، موسیقیدان یا عضوی از گروه فیلم

ضمانت

قبل از اینکه شما بتوانید برای کار در بریتانیا درخواست دهید، باید از یک کارفرمای معتبر، گواهی پشتیبانی مالی داشته باشید.

شغلی که در بریتانیا برگزیدید باید مرتبط با شغل سازمان حمایت کننده باشد.

گرفتن ویزا چقدر طول میکشد

سریعترین زمانی که شما امکان درخواست ویزا دارید، 3 ماه قبل از تاریخ شروع کار شما خواهد بود. این تاریخ در گواهی پشتیبانی مالی شما نیز قید شده است.

نتیجه ی تصمیم گیری در رابطه با ویزایتان ظرف مدت سه هفته به شما اعلام خواهد شد.

چه مدت می توانید بمانید

شما می توانید 28 روز بیش از زمان موجود در گواهی پشتیبانی مالی یا حداکثر یکسال هرکدام که زمانش کوتاه تر بود در بریتانیا بمانید.

شما ممکن است بتوانید ویزای خود را تمدید کنید.

اقامت شما نباید بیشتر از 14 روز قبل از تاریخ شروع در گواهی پشتیبانی مالی شما آغاز شود.

کارهایی می توانید انجام دهید و کارهایی که نمی توانید انجام دهید

شما می توانید:

  • درس بخوانید (برای بعضی از دوره ها شما به گواهینامه پذیرش فنی دانشگاهی نیاز دارید).
  • برای کارفرمای خود در شغلی که در گواهی پشتیبانی مالی شما توضیح داده شده است، کار کنید.
  • این امکان برای شما وجود دارد که شغل دومی را برای 20 ساعت در هفته برگزینید به شرط آنکه  مرتبط با شغل اصلیتان باشد.
  • کاری را که در فهرست مشاغل دارای کمبود درخواست می باشد را تا 20 ساعت در هفته انجام دهید.
  • اگر تحت عنوان زیرمجموعه ورزشی در اینجا هستید، به عنوان یک ورزشکار برای تیم ملی خود بازی کنید و یا در یک برنامه (برنامه زنده) ورزشی کار کنید.
  • خانواده خود را به همراه خود بیاورید.

شما نمی‌توانید:

  • از کمکهای دولتی استفاده کنید.
  • کسب و کار خود را راه اندازی کنید.

 

 → بعدی 

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید