تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

* بررسی کلی

* واجد شرایط بودن

* دانش زبان انگلیسی

* اسنادی که باید ارائه دهید

* طریقه درخواست

* درخواست تمدید

* تعویض روادید فعلی خود به این نوع روادید

* اعضای خانواده

* گرفتن کار دوم


 

ویزای فعلی خود را به ویزا کار ردیف 2 تغییر دهید

شما می توانید درخواست تغییر (‘سوئیچ’) از ویزای دیگر (ویزای فعلی خود) به ویزای درجه 2 (عمومی) را بدهید.

باید قبل از اینکه زمان ویزای فعلی شما به پایان برسد، درخواست این ویزا را ارسال کنید.

واجد شرایط بودن

شما برای تغییر ویزای خود به این ویزا باید قبلا تحت یکی از ویزاها یا طرح های زیر در بریتانیا بوده باشید:

  • ویزای ردیف 2 (ورزشكار).
  • ویزای ردیف 2 (مذهبی).
  • ویزای ردیف 2 (انتقال درون شرکتی) تحت قوانین مهاجرت قبل از تاریخ 6 آوریل 2010، در حال درخواست تغییر باشید.
  • برای تغییر حامی مالی.
  • ویزای ردیف 4 – اگر دارای الزامات واجد شرایط بودن هستید یا حداقل 12 ماه از دکترای خود را گذرانده اید.

شما همچنین می توانید به ویزای درجه 2 (عمومی) تغییر دهید اگر شما:

  • شریک وابسته (همسر یا شوهری که نیاز به مراقبت فرد دیگر دارد) یک فرد با ویزای سطح 4 هستید.
  • نماینده یک کسب و کار در خارج از کشور هستید.

اگر شما در هیچ یک از این دسته ها قرار ندارید، باید از بریتانیا خارج شوید و درخواست ویزای ردیف 2 (عمومی) خود را از خارج از کشور ارسال کنید.

الزامات واجد شرایط بودن برای ویزای ردیف 4

برای دریافت یکی از مدارک زیر شما باید از طرف شخصی دارای مجوز ردیف 4 حمایت مالی شده باشید:

  • مدرک لیسانس بریتانیا.
  • مدرک کارشناسی ارشد بریتانیا.
  • گواهی نامه تحصیلات تکمیلی.
  • دیپلم فارغ التحصیلی حرفه ای آموزش و پرورش.

دانشجویان دکترا

شما باید حداقل 12 ماه از تحصیل خود را در طول اقامت اخیر خود در بریتانیا کامل کرده باشید. این می تواند از طریق حامی مالی معتبر ویزای ردیف 4 یا ویزای دیگری که به شما امکان تحصیل را داده است، باشد.

چه مدت می توانید بمانید

شما می توانید در بریتانیا تا 5 سال پس از تغییر ویزا خود به ویزای ردیف 2 (عمومی) اقامت داشته باشید.

نحوه تغییر ویزای شما

پیش از درخواست، نکات راهنمای ردیف 2 را بخوانید.

شما باید بصورت آنلاین (https://visas-immigration.service.gov.uk/product/tier2-general) به عنوان یک فرد یا گروه خانواده درخواست دهید.

اطلاعات بیومتریک

هر فرد درخواست دهنده همچنین باید 19.20 پوند پرداخت کند تا اطلاعات بیومتریک (اثر انگشت و عکس) از او گرفته شود. پس از درخواست ویزا به او گفته می شود که چگونه این کار را انجام دهد.

اگر درخواست شما برای تمدید ویزا موفقیت آمیز باشد، مجوز بیومتریک محل اقامت دریافت خواهید کرد.

درخواست تغییر ویزا چقدر طول میکشد

تصمیم گیری با توجه به نوع خدمات به صورت زیر انجام می شود:

  • در صورت استفاده از خدمات استاندارد، ظرف مدت 8 هفته از تاریخ درخواست شما.
  • در صورت استفاده از خدمات دارای اولویت، ظرف مدت 10 روز کاری از تاریخ درخواست شما.
  • ظرف یک روز کاری اگر از خدمات فوق العاده اولویت استفاده کنید.

اگر درخواست شما پیچیده باشد، بیشتر طول می کشد، به عنوان مثال:

  • اگر مدارک حمایتی شما نیاز به تأیید شدن داشته باشد.
  • اگر نیاز باشد که در مصاحبه شرکت کنید.
  • به دلیل شرایط شخصی شما (مثلا اگر شما یک محکومیت جنایی داشته باشید).

تا زمانیکه تقاضای تغییر ویزای شما قبل از منقضی شدن مدت آخرین ویزای شما باشد، شما می توانید پس از تقاضای تغییر ویزا، در بریتانیا بمانید تا زمانی که نتیجه را دریافت کنید.

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید