ویزای ورزشکاران

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
ویزای ورزشکاران

ویزای ورزشکاران

چه کارهایی را می توانیم انجام بدهیم

نکته اول : شما می توانید برای تیم ملی خود در خاک انگلستان بازی کنید.

نکته دوم : شما در صورتی که مواردی از پیش تعیین شده را رعایت کنید می تواتید شغل دوم اختیار کنید.

نکته سوم : شما قادرید افراد خانواده ی خود را با خود به انگلستان بیاورید.

نکته چهارم : میتوانید سفری خارج از انگلستان داشته و مجددا به خاک بریتانیا باز گردید.

نکته پنجم:می توانید مشغول به کار ی شوید که در گواهی نامه اسپانسریتان آمده است.

نکته ششم :اگر از طریق ویزای ورزشکاران وارد خاک انگلستان شدید میتوانید به مدت سه سال در انگلستان مانده وپس از انقضاء سه سال دیگر نیز آن را تمدید نمایید.به عبارتی شما می توانید تا سقف 6 سال با این ویزا در انگلستان بمانید.

چه کارهایی نمی توانیم انجام دهیم:

نکته اول : اگر شما از طریق ویزای توریستی جهت شرکت در رویدادهای ورزشی وارد خاک انگلستان شدید نمی توانید از این ویزا بهره ببرید.

نکته دوم : شما نمی توانید از کمک هزینه های عمومی استفاده نمایید.

نکته سوم : شما نمی توانید تا زمانی که برای اسپانسرتان مشغول به کار نشده اید شغل دومی را اختیار نمایید.

نکته چهارم : شما نمی توانید برای خود کسب و کاری را راه بیاندازید.

مهاجرت ورزشکاران

هنگام درخواست ویزای انگلستان این مدارک را باید ارائه دهید:

1- گذررنامه یا اسناد مسافرتی معتبر و گذرنامه‌های قدیمی(در صورت موجود)

2- صورت حساب بانکی که نشان می‌دهد قبل از درخواست ویزا حداقل 945 پوند در حساب شما برای 3 ماه  کامل وجود داشته است.

این مبلغ ثابت می‌کند شما توانایی حمایت  مالی را از خود داشته  و باید این مقدار را برای مدت 3 ماه  قبل از تقاضای ویزا  در حساب بانکی خود داشته باشید.

3- اگر تبعۀ «کشورهای مشخص‌شده» هستید، باید جواب آزمایش سل را همراه داشته باشید.

4- اگر به‌عنوان ورزش‌کار یا مربی درخواست ویزای انگلستان را می‌دهید، باید تأییدیه‌ای از وزارت ورزش کشورتان ارائه دهید.

5- برای درخواست ویزا باید یک صفحه از گذرنامه خالی باشد.

  • اگر یک «پشتیبان مالی(درجۀ A)» داشته باشید که در گواهی حمایت شما تأیید کند که هزینه‌های شما را می‌پردازد و اینکه در طی اقامتتان ادعای مزایایی نخواهید کرد، نیازی نیست 945 پوند در حسابتان داشته باشید.

    اگر اسنادتان به‌زبان انگلیسی یا ولزی نیست، باید «ترجمۀ رسمی» آن‌ها را ارائه دهید.

    برای اطلاع بیشتراز فهرست کامل اسنادی که باید ارائه دهید، «فهرست کامل مدارک» را مشاهده کنید.

    قابل توجه اینکه بسته به شرایطتان ممکن است به ارائۀ اسناد دیگری هم نیاز داشته باشید.

مراحل درخواست ویزای ورزشکاران

پیشنهاد میشود قبل از درخواست این نوع ویزا ابتدا فرم ارزیابی مرتبط را تکمیل نمایید.

پاسخ‌های شما از طرف همکاران ما بررسی می‌شوند و اگر واجد شرایط دریافت این نوع ویزا باشید، مراحل بعدی این فرایند از طریق ایمیل یا تلفن به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین می‌توانید سؤالات خود را در قسمت پایین این صفحه مطرح نمایید. ما تلاش می‌کنیم تا در اولین فرصت و به بهترین نحوی پاسخ‌گوی پرسش‌های شما عزیزان باشیم.

تمدید ویزای ورزشکاران

تمدید ویزا

توجه داشته باشید که قبل از اینکه مهلت ویزایتان به پایان نرسیده حتما در زمان  درخواست خود برای تمدید این نوع ویزا  باید در خاک بریتانیا حاضر باشید.

با این نوع ویزا چه مدت می‌توانید در بریتانیا بمانید

 دوستان ورزشکار می‌توانند ویزای خود را برای 12 ماه، یا زمان درج‌ شده در گواهی حمایت مالیشان،  بعلاوه ی 14 روز، هرکدام که کوتاه‌ تر باشد، تمدید کنند.

هزینه‌ها

بر«هزینه‌های دریافت ویزا » مشرف باشید.

باید به‌صورت «آنلاین» درخواست دهید.

وابستگان

می‌توانید وابستگان خود را به درخواست آنلاین خود اضافه کنید، از جمله فرزندانی که در طول اقامت شما 18ساله شده‌اند.

ارائۀ اطلاعات بیومتریک و اسناد مدارک مورد نیاز

وقتی تقاضایتان رااعلام داشتید از شما درخواست می‌شود تا در محل « دفتر خدمات درخواست ویزا تابعیت  بریتانیا (UKVCAS) » حاضر شوید تا اطلاعات بیومتریک (اثر انگشت و عکس) از شما گرفته شود.

همچنین از شما درخواست خواهد شد که اسناد موردنیاز را ارائه دهید. برای این کار می‌توانید:

  • آن‌ها را به‌صورت «آنلاین» بارگذاری کنید
  • آن‌ها را در محل UKVCAS اسکن نمایید.

تا زمانی که نتیجۀ درخواست به شما اعلام نشده، نباید از بریتانیا، ایرلند، جزایر مانش یا جزیرۀ من خارج شوید. اگر خارج شوید، درخواست شما نادیده گرفته خواهد شد.

دریافت ویزا چقدر طول می‌کشد

اگر از خدمات استاندارد و معمول استفاده کنید، نتیجۀ درخواست معمولاً ظرف 8 هفته اعلام می‌شود.

اگر از خدماتِ دارای اولویت فوق‌العاده استفاده کنید، نتیجه را:

  •  اگر قرار ملاقاتتان طی روزهای هفته باشد؛ در انتهای روز کاری بعد از حضور در دفتر UKVCAS ویزایتان رادریافت خواهید نمود.
  • اگر قرار ملاقاتتان در روزهای آخر هفته باشد طی 2 روز کاری بعد از حضور در دفتر UKVCAS ویزایتان را دریافت می‌کنید.

روزهای کاری از دوشنبه تا جمعه هستند و شامل تعطیلات بانک‌ها نیز نمی‌شوند.

اگر درخواستتان با مشکلی مواجه شود، این زمان ممکن است بیشتر طول بکشد، برای مثال:

  • اگر مدارک ارسالی شما مستلزم تأییدشدن باشند
  • اگر نیازاست  که در مصاحبه شرکت کنید
  • به‌دلیل شرایط شخصی شما (مثلاً اگر سابقۀ محکومیت جنایی داشته باشید).
  •  

اگر تقاضای تمدید ویزا را قبل از انقضای  آخرین مهلت ارائه دهید، پس از تقاضا و تا زمانی که نتیجه را دریافت کنید می‌توانید در بریتانیا بمانید.

ویزای ورزشکاری (ردیف 2)

ویزای ورزشکاران

بررسی کلی

شما تنها درصورتی که موارد ذیل برقرار باشند می توانید برای ویزای درجه 2 (ورزشکاری) اقدام کنید:

1- یک فرد نخبه در ورزش و یا یک مربی واجد شرایط باشید که با سطح بالای حرفه تان در سطح بین المللی شناخته شده اید.

2- هیئت حاکم ورزشتان، درخواست شما را امضا کند.

3- در بریتانیا، ورزش شما در بالاترین سطح توسعه داده شود.

4- در ناحیه ای خارج از ناحیه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس مستقر باشید.

5- بتوانید دیگر الزامات مهارتی را برآورده کنید.

گرفتن پشتیبان مالی

پشتیبان مالی شما، هیئت حاکمه ای است که درخواست شما را امضا می کند. آنها گواهی پشتیبان مالی را برایتان صادر کرده تا اثبات نمایند که حامی مالی شما هستند.

این کار چقدر زمان می برد

می توانید به اندازه ی 3 ماه، پیش از اینکه در انگلستان شروع به کار کنید، برای ویزاخود اقدام کنید. این تاریخ در مدرک اسپانسری شما لحاظ شده است.

زمانی که از خارج از انگلستان اقدام می کنید، تصمیم گیری در مورد ویزای شما طی 21 روز به اطلاع شما خواهد رسید.

می توانیدای پروسه رابررسی نمایید تا بفهمید ممکن است در کشور شما گرفتن ویزا چقدر طول بکشد.

هزینه اضافی درمانی

به عنوان بخشی از درخواستتان شما باید برای هزینه های درمانی هزینه ای بپردازید. پیش از اینکه درخواست دهید، اطلاعات مربوط به هزینه ای که باید پرداخت نمایید را چک کنید.

اگر به منظور تمدید یا تعویض ویزا در بریتانیا در حال درخواست یا اقدام هستید

برای اینکه اطلاعات بیومتریک شما گرفته شود (اثر انگشت و عکس)، باید 19 پوند بپردازید.

 

تصمیم گیری سریع تر در مورد درخواست ویزای شما

انگلستان

انگلستان

اگر به منظور تمدید یا تعویض  ویزایتان در بریتانیا اقدام کرده اید می توانید هزینه های اضافی زیر را به منظور سریع تر شدن روند تصمیم گیری پرداخت کنید:

  • 477 پوند برای خدمات اولویت دار به منظور تصمیم گیری در طول 10 روز کاری.
  • 610 پوند برای خدمات سوپر اولویت دار به منظور تصمیم گیری در طول یک روز کاری.

 

تغییر ویزا
تغییر نوع ویزا

اگر به‌عنوان توریست ورزشی  در بریتانیا حضور دارید و قبل از اینکه به انگلستان آمده باشیدپشتیبان مالی شما یک گواهی حمایت برای این نوع ویزا به شما داده باشد، می‌توانید ویزایتان را به ویزای (کارمند موقت – هنری و ورزشی) تغییر دهید.

همچنین اگر بعد از 28 آوریل 2015 به‌عنوان توریست ورزشی یا هنری وارد انگلستان شده باشید، می‌توانید ویزای خود را به این نوع ویزا تغییر دهید.

باید درخواست خود را قبل از اینکه تاریخ ویزای فعلی‌ تان به پایان برسد، ارائه دهید.

اگر از امتیاز این ویزا ( ورزش‌کاری) برای ورود به  خاک انگلستان استفاده کرده‌اید، دیگر نمی تواتید از این ویزا بهره ببرید.

چه مدت می‌توانید بمانید

پس از تغییر ویزای فعلیتان به ویزای ( ورزشکاران) می‌توانید حداکثر تا 12 ماه درانگلستان اقامت داشته باشید.

هزینه‌ها

همچنین بر «هزینه‌های دریافت ویزا» مشرف باشید

نحوۀ تغییر ویزا

برای تغییر نوع ویزایتان  باید «آنلاین» درخواست دهید.

وابستگان

می‌توانید وابستگان خود را به درخواست آنلاین خود اضافه کنید، به خصوص فرزندانی که در طول اقامت شما 18 ساله شده‌اند.

اگر از طریق فرم‌های کاغذی درخواست داده‌اید، وابستگان باید «خودشان درخواست دهند».

اگر به‌عنوان توریست ورزشی برای دیدار از فستیوالهای ورزشی در انگلستان حضور دارید و قبل از اینکه به بریتانیا آمده باشید حامی شما یک گواهی حمایت برای این نوع ویزا به شما داده باشد، می‌توانید ویزایتان را به ویزای ( ورزشکاران) تغییر دهید.

همچنین اگر بعد از 28 آوریل 2015 به‌عنوان گردشگر ورزشی یا هنری وارد انگلستان شده باشید، می‌توانید ویزای خود را به این نوع ویزا تغییر دهید.

باید درخواست خود را قبل از اینکه ویزای فعلی‌تان به پایان برسد، ارائه دهید.

توجه کنید که اگر از امتیازویزای ( ورزشکاران) برای ورود به انگلستان استفاده کرده‌اید، نمی‌توانید حضورتان را تمدید کنید.

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید