ویزای ترانزیت به انگلستان

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
ویزای-ترانزیت-انگلستان

شرایط عمومی

در طول سفرتان (به کشوری دیگر) ممکن است برای عبور از بریتانیا به ویزا نیاز داشته باشید.

قبل از درخواست، «لزوم دریافت ویزا» را بررسی کنید.

برای دریافت ویزا عبور باید ثابت کنید که:

الف) در حال سفر به کشور دیگری هستید و پول کافی و عزم سفر به آنجا را دارید

.ب) اجازۀ ورود به آن کشور را دارید.

ج) تنها هدف سفر شما به بریتانیا، عبور از بریتانیاست.

اگر دارای یکی از شرایط زیر باشید به این نوع ویزا احتیاج  نخواهید داشت:

  • اهل سوئیس یا یکی از کشورهای «اتحادیۀ اقتصادی اروپا (EEA)» باشید.
  • «مجوز خانوادگی EEA» داشته باشید.
  • «سند مسافرت دفتر مرکزی» را داشته باشید، مثلاً پناهنده یا بی‌خانمان باشید.
  • «ویزای گردشگری استاندارد» داشته باشید.
  • «ویزای گردشگری ازدواج» داشته باشید.

انواع ویزای عبور

نوع ویزا موردنیازتان به این بستگی دارد که آیا هنگام ورود به بریتانیا از کنترل مرزی بریتانیا رد می‌شوید یا نه.

این موضوع را می‌توانید از شرکت هواپیمایی بپرسید.

اگر از کنترل مرزی بریتانیا رد نمی‌شوید

اگر فقط قصد تعویض پروازتان را در بریتانیا داشته باشید و از کنترل مرزی بریتانیا رد نمی‌شوید، باید «ویزا ی عبور مستقیم هوایی (DATV)» درخواست کنید.

اگر از کنترل مرزی بریتانیا رد می‌شوید

اگر از کنترل مرزی بریتانیا رد می‌شوید و در عرض 48 ساعت بعد نیز قصد ترک بریتانیا را دارید، برای «ویزای عبور گردشگری» درخواست دهید.

اگر دارای این شرایط هستید، باید برای «ویزای استاندارد گردشگری» درخواست دهید:

  • باید مدت بیشتری در بریتانیا بمانید.
  • می‌توانید اثبات کنید که به‌دفعات مجبور به عبور از خاک بریتانیا هستید.

هزینه‌ها

  • ویزای عبور مستقیم هوایی (DATV) 35 پوند است.
  • ویزای عبور گردشگری 64 پوند است.

بسته به کشوری که در آن هستید هزینۀ ویزایتان ممکن است کمی متفاوت باشد.

ویزا عبور مستقیم هوایی

اگر اهل جایی غیر از سوئیس و کشورهای عضو «اتحادیۀ اقتصادی اروپا (EEA)» هستید و شرایط زیر را دارید، آنگاه به ویزاعبور مستقیم هوایی (DATV) نیاز خواهید داشت:

  • برای سفر به کشوری دیگر، پروازتان را در بریتانیا تغییر خواهید داد.
  • از کنترل مرزی بریتانیا عبور نخواهید کرد.

قبل از درخواست، «لزوم دریافت ویزا» را بررسی کنید.

اگر مدارک معتبر زیر را داشته باشید، به این ویزا نیاز ندارید:

  • «مجوز خانوادگی EEA»؛
  • «مدرک سفر دفتر مرکزی»، مثلاً پناهنده یا بی‌خانمان هستید؛
  • «ویزا استاندارد گردشگری»؛
  • «روادید گردشگری ازدواج».

اگر مبدأ یا مقصد سفر شما ایرلند، جزایر مانش یا جزیرۀ من است، باید «ویزای گردشگری» مرتبط با آن را درخواست کنید.

مدارک موردنیاز

برای درخواست DATV باید یک گذرنامۀ معتبر یا کارت شناسایی مسافرتی معتبر دیگر همراه داشته باشید.

باید مدارکی ارائه کنید که نشان دهند برای ورود به خاک کشوری که در حال سفر به آن هستید، محدودیتی ندارید، مانند:

  • اجازۀ اقامت؛
  • گرین کارت؛
  • روادید معتبر.

اگر ساکن یا اهل کشوری نیستید که در حال سفر به آن هستید، ممکن است لازم باشد توضیح دهید که چرا به آنجا می‌روید. همچنین شاید از شما خواسته شود جزئیات محل اقامتتان را ارائه دهید.

همچنین باید مدارکی ارائه دهید که نشان دهند سفر بعدی شما رزرو یا تأیید شده است، از قبیل:

  • ایمیل رزرو پرواز؛
  • بلیت‌های چاپ‌شده؛
  • تأییدیۀ دفتر خدمات مسافرتی.

پرواز بعدی شما باید طی 24 ساعت پس از ورود شما به بریتانیا باشد.

هنگام عبور از بریتانیا روادید و مدارکتان را همراه داشته باشید.

درخواست از خارج از بریتانیا

لطفاً برای درخواست این نوع ویزا ابتدا فرم ارزیابی مرتبط را تکمیل کنید.

پاسخ‌های شما از طرف همکاران ما بررسی می‌شوند و اگر واجد شرایط دریافت این نوع ویزا باشید، مراحل بعدی این فرایند از طریق ایمیل یا تلفن به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین می‌توانید سؤالات خود را در قسمت پایین این صفحه مطرح کنید. ما تلاش می‌کنیم تا در اولین فرصت و به بهترین نحوی پاسخ‌گوی پرسش‌های شما باشیم.

ویزای عبور گردشگری

اگر اهل جایی غیر از سوئیس و کشورهای عضو «اتحادیۀ اقتصادی اروپا (EEA)» هستید و شرایط زیر را دارید، آنگاه به ویرای عبور گردشگری نیاز خواهید داشت:

  • در مسیر سفر به کشوری دیگر، پروازتان را در بریتانیا تغییر می‌دهید.
  • از کنترل مرزی بریتانیا رد می‌شوید، برای مثال برای بررسی چمدانتان برای سوارشدن به پرواز بعدی.
  • بریتانیا را ظرف 48 ساعت ترک می‌کنید.
  • تا زمانی که در بریتانیا هستید کار یا تحصیل نمی‌کنید.

قبل از درخواست، «لزوم دریافت ویزا» را بررسی کنید.

اگر از کنترل مرزی بریتانیا عبور نمی‌کنید، برای «روادید عبور مستقیم هوایی» درخواست دهید.

اگر مدارک معتبر زیر را داشته باشید، به این روادید نیاز ندارید:

  • «مجوز خانوادگی EEA»؛
  • «مدرک سفر دفتر مرکزی»، مثلاً پناهنده یا بی‌خانمان هستید؛
  • «ویزا استاندارد گردشگری»؛
  • «ویزا گردشگری ازدواج».

اگر برای بیش از 48 ساعت در بریتانیا اقامت خواهید داشت، باید برای «ویزا گردشگری استاندارد» درخواست دهید.

سفر به ایرلند، جزایر مانش یا جزیرۀ من

اگر از بریتانیا عبور می‌کنید تا به ایرلند، جزایر مانش یا جزیرۀ من سفر کنید، باید برای «ویزا گردشگری» درخواست دهید.

معمولاً باید برای «ویزا گردشگری استاندارد» درخواست دهید، مگر اینکه معافیت داشته باشید.

در شرایط زیر به ویزا گردشگری نیازی ندارید:

  • برای سفر به جزایر مانش یا جزیرۀ من روادید معتبر دارید؛
  • ویزا بیومتریک ایرلندی معتبر دارید (در بخش توضیحات با BC یا BC BIVS مشخص شده است).

اگر مایل هستید مدت‌زمان بیشتری را در بریتانیا بمانید یا مرتباً از بریتانیا عبور کنید

اگر مجبور باشید برای مدتی طولانی به‌طور مرتب از بریتانیا عبور کنید، می‌توانید درخواست «ویزا گردشگری استاندارد» را بدهید. در هر بازدید می‌توانید حداکثر 48 ساعت در بریتانیا بمانید وویزایتان می‌تواند برای 2، 5 یا 10 سال اعتبار داشته باشد.

مدارک موردنیاز

برای درخواست ویزاعبور باید یک گذرنامۀ معتبر یا کارت شناسایی مسافرتی معتبر داشته باشید.

باید شواهدی ارائه کنید که ثابت کنند مجاز به ورود به کشوری هستید که در حال سفر به آن هستید، مانند:

  • اجازۀ اقامت؛
  • گرین کارت؛
  • ویزا معتبر.

اگر ساکن یا اهل کشوری نیستید که در حال سفر به آن هستید، ممکن است لازم باشد توضیح دهید که چرا به آنجا می‌روید. همچنین شاید از شما خواسته شود جزئیات محل اقامتتان را ارائه دهید.

همچنین باید مدارکی ارائه دهید که نشان دهند سفر بعدی شما رزرو یا تأیید شده است، از قبیل:

  • ایمیل رزرو پرواز؛
  • بلیت‌های چاپ‌شده؛
  • تأییدیۀ دفتر خدمات مسافرتی.

پرواز بعدی شما باید طی 48 ساعت پس از ورود شما به بریتانیا باشد.

هنگام عبور از بریتانیا روادید و مدارکتان را همراه داشته باشید.

درخواست ویزا از خارج از انگلستان

لطفاً برای درخواست این نوع ویزا ابتدا فرم ارزیابی مرتبط را تکمیل کنید.

پاسخ‌های شما از طرف همکاران ما بررسی می‌شوند و اگر واجد شرایط دریافت این نوع ویزا باشید، مراحل بعدی این فرایند از طریق ایمیل یا تلفن به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین می‌توانید سؤالات خود را در قسمت پایین این صفحه مطرح کنید. ما تلاش می‌کنیم تا در اولین فرصت و به بهترین نحوی پاسخ‌گوی پرسش‌های شما باشیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید