ویزای تحصیلی انگلستان

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی انگلستان

در صورتی که بالای 16 سال هستید و شرایط ذیل را نیز دارید، شما می توانید به منظور تحصیل در بریتانیا برای گرفتن ویزای دانشجویی اقدام نمائید:

1 – به شما دوره ی آموزشی، زبان انگلیسی  (خواندن،نوشتن،درک مطلب) پیشنهاد  شده است.

2 – به میزان کافی پس انداز داشته تا از نظر مالی،  قادر به پرداخت  هزینه، دوره تحصیلی تان باشید.

  • میزان این هزینه بسته شرایط شما متغیر خواهد بود.
  •  
  • 3 – اهل کشوری هستید که در ناحیه اقتصادی اروپا (EEA) یا سوئیس است.
  • قابل توجه  دوستان عزیز در صورتی که بریتانیا بدون معامله ای از اتحادیه اروپا خارج شود، در زمینه ی حقوق و وضعیت شهروندان اتحادیه اروپا که فعلا تا سی ام ژوئن سال 2021 و یا تا سی و یکم دسامبر سال 2020 در انگلستان زندگی می کنند تغییری ایجاد نخواهد شد. شما و اعضای خانواده یتان می توانید برای ادامه اقامت در انگلستان برای طرح اقامت اتحادیه اروپا درخواست خود را اعلام  دارید . این طرح به طور کامل در سی ام مارس سال 2019 در دسترس قرار خواهد گرفت.
  •  
  • زمان درخواست برای ویزا

  • در سریعترین  حالت ممکن، شما می توانید 3 ماه پیش از اینکه  دوره تحصیلی را شروع نمائید ، برای این  ویزا درخواست  خود را اعلام دارید و در عرض سه هفته نتیجه تصمیم گیری  به شما اعلام خواهد شد. می توانید زمان این فرآیند را در کشورتان با دقت بررسی نمائید.
  • هزینه ها

  • اگر از خارج از بریتانیا برای این ویزا اقدام بنمائید، باید 348 پوند بپردازید.

    همچنین به ازای هر فرد  از اعضای خانواده که مایل هستند به همراه شما به بریتانیا بیایند 348 پوند پرداخت نمائید

  • هزینه اضافی درمانی

  • همچنین باید اضافه بهای خدمات بهداشتی و درمانی  را به عنوان قسمتی از درخواست ویزای خود پرداخت نمائید . شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان بریتانیایی راهکار تماس بگیرید.

    مدت اقامت

  •  شما می توانید پیش از آنکه  دوره ی آموزشی و تحصیلی تان آغاز شود به بریتانیا بروید، که با توجه به مدت اقامتتان این شرایط را باید درنظر بگیرید 

    • الف) در صورتی که دوره ی آموزشی تان شش ماه یا کمتر طول بکشد، این امکان برای شما محیا خواهد بود  که حداکثر یک هفته قبل از شروع دوره تحصیلیتان  در بریتانیا باشید.
    •  
    • ب) در صورتی که دوره ی آموزشی تان بیش از 6 ماه طول بکشد، یک ماه قبل از شروع دوره تحصیلی میتوانید در بریتانیا حضور داشته  باشید.
    •  
  • مدت اقامت شما در بریتانیا  به این دو بستگی خواهد داشت :

  • 1- نوع دوره ی تحصیلیتان 

  •  2- دروسی را  که قبلا گذرانده اید

  • شما می توانید کارهای زیر را انجام دهید:

    •  الف) فعالیت، به عنوان مسئول امور دانشجویی یا اتحادیه دانشجویی
    •  ب) درخواست ویزا از داخل یا خارج از بریتانیا
    •   ج) درخواست به منظورتمدید اقامت
    •  همچنین فعالیت در اکثر شغل ها ،البته این  مورد بستگی نیز به  سطح دوره ی تحصیلی و نوع حامی مالی تان خواهد داشت.

    شما نمی توانید کارهای زیر را انجام دهید:

    • الف) دریافت کمک هزینه های عمومی
    • ب) فعالیت  در شغل هایی معین، برای مثال ورزشکار حرفه ای یا مربی ورزش
    • ج) مطالعه و تحصیل به عنوان متخصصی محلی یا آکادمیک، همچنین مدرسه ای با کمک هزینه حمایتی 

    برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه  با مشاورین راهکار تماس بگیرید.

  • احراز صلاحیت

    برای دریافت ویزای عمومی دانشجویی باید این شرایط را داشته باشید:

    • الف) یک پیشنهاد بدون قید و شرط توسط یک حامی معتبر برای گذراندن دوره تحصیلی داشته باشید.
    • ب) داشتن  پس انداز کافی برای تامین  ما یحتاج خودو همچنین پرداخت هزینه های دوره تحصیلی تان
    • میزان این هزینه بسته  به شرایط شما متغیر است.

    دوره تحصیلی شما

  • می توانید یکی از دوره های تحصیلی ذیل را بگذرانید:

    • دوره ای تمام وقت که حداقل منجر به یک مدرک سطح 6 در دفتر مقررات امتحانات و صلاحیت ها(Ofqual register) شود.
    • دوره ای پاره وقت که حداقل منجر به یک مدرک سطح 7 در دفتر مقررات امتحانات و صلاحیت ها(Ofqual register) شود.
    • یک دوره ی خارج از کشور با سطح مطالعاتی دیپلم که برابر با دوره تحصیلات عالیه در بریتانیا است و توسط یک موسسه ی تحصیلات عالیه ی خارجی اداره می شود
    • دوره ای تمام وقت با حداقل 15 ساعت مطالعه ی سازمان دهی شده ی روزانه در هفته، که حداقل منجر به یک مدرک سطح 3 در دفتر مقررات امتحانات و صلاحیت ها(Ofqual register) شود.
    • یک برنامه بنیادی شناخته شده به عنوان یک دکتر یا دندان پزشک
    • یک دوره ی زبان انگلیسی در سطح B2 یا بالاتر در چارچوب مشترک اروپایی از مرجع برای زبان ها
    •  

    دکترها و دندانپزشک ها

    ویزای دکترها و دندانپزشک هادر صورتی که تحت حمایت مالی فردی هستید تا برنامه بنیادی شناخته شده را انجام دهید و موارد ذیل برایتان نیز برقرار باشد، می توانید برای ویزا عمومی دانشجویی درخواست دهید:

    • الف) مدرک به رسمیت شناخته شده بریتانیا در پزشکی و یا دندانپزشکی
    • این مدرک را از یک حامی معتبر دریافت کرده باشید
    • ب) سال آخرتان را گذرانده باشید و حداقل با یک سال تحصیل کردن دیگر در بریتانیا مدرکی بدست آورید.

    تصدیق پذیرش برای تحصیل

     پشتیبان مالی  تحصیلی شما، هنگامی که به شما پیشنهاد گذراندن دوره تحصیلی را  می دهد ، شماره مرجعی به نام تصدیق پذیرش تحصیلی (CAS)  برایتان ارسال خواهد کرد، که شما باید این تائیدیه   را در، درخواست ویزای خودتان وارد  نمائید.

    شما باید در مدت کمتر از 6 ماه، بعد از اینکهCAS  را دریافت نموده اید  ، برای ویزای خود اقدام  نمائید.

    اگر قبلا در بریتانیا تحصیل کرده اید

    در صورتی که از داخل بریتانیا درخواست داده اید، تنها تحت شرایطی مشخص می توانید CAS را دریافت کنید.

    اگر در حال ادامه تحصیل هستید

    در صورتی که مشمول شرایط زیر هستید، می توانید CAS را دریافت  نمائید :

    • الف) گذراندن مجدد دروسی که در آن موفق نبوده اید 
    • ب) برای اولین بار برای یک موسسه جدید درخواست داده اید تا دوره ای که شروع  نموده اید را در موسسه ای که اسپانسری درجه ی 4 اش را از دست داده، به اتمام برسانید.
    • ج) به منظور تکمیل تحصیلاتتان درخواست تمدید اقامتتان را داده اید،  و قصد دارید ، یک برنامه کاری یا برنامه تحصیلی را در خارج از کشور گذرانده و یا در آینده  میخواهید بگذرانید.
    • د) در حال تکمیل مدرک پی اچ دی(دکترا در رشته مهندسی) و یا هر دکترای دیگری هستید که با ویزای تحصیلی ردیف چهار شروع به گذراندن آن کرده اید.
    • ه) ادامه تحصیل به قصد دریافت، مدرک دندانپزشکی، یا پزشکی بعد از اتمام دوره ی متمرکز
  •  
  • دوره جدید تحصیلی
    • اگر دوره ای جدید را شروع کرده اید

    • در صورتی که دوره تحصیلی تان یکی از موارد ذیل باشد، می توانید CAS خود را دریافت نمائید 

  • الف) در سطح اکادمیکی بالاتر از دوره قبلی تان باشد.

    • در همان سطح دوره قبلی و مربوط به دوره یا حرفه قبلی تان باشد- باید سطح مدرکتان همان و یا بالاتر در یک موسسه تحصیلات عالیه باشد (HEI)
    • ب) رشته ی شما مربوط به دوره ی علوم پزشکی، پزشکی، یا دندانپزشکی ای باشد که با ویزای دانشجویی ردیف 4 آن را شروع کرده اید.
  • ج) اگر برای کار در بریتانیا در حال اقدام و درخواست  هستید.

    • ردیف دو (عمومی)
    • ردیف 2 (ترانسفر میان شرکتی)
    • ردیف دو (مذهبی)
    • ردیف 4 (فرزند)

      اگر تحت یکی از شرایط ذیل درخواست ویزا کنید، میتوانید می توانید  CAS خود را دریافت کنید

        • الف) به عنوان مسئول امور دانشجویی در اتحادیه دانشجویی کار کرده باشید
        • ب) بعد از اینکه پی اچ دی یا دکترای خود را گذراندید–در بریتانیا مانده باشید تا به دنبال کار بگردید  “طرح توسعه برنامه دکترا ” (DES)
        •  
        • دانش انگلیسی
        • در صورتی که معادل دیپلم بریتانیا را در کشورهای ذیل گذرانده اید، نیازی به اثبات دانش انگلیسی خود  نخواهید داشت.

        • در صورتی که یکی از موارد ذیل برای شما برقرار باشد، نیازی به اثبات دانش انگلیسی  نخواهید داشت :

          • الف) ملیتتان کانادایی یا هر کشوری از لیست فوق باشد
          • ب) قبلا به عنوان دانشجوی ویزای ردیف 4 ، در بریتانیا تحصیل کرده باشید
        • ج) ، به عنوان بخشی از دوره ی دیپلم دانشگاهی ایالات متحده آمریکا،  

        • شما درخواست ویزای دانشجویی به منظور گذراندن برنامه تحصیلی خارجی
        •  را اعلام داشته تا به بریتانیا بیاید.
        • مدارک و اسنادی که باید ارائه دهید:
          • الف) گذرنامه فعلی یا مدرک معتبر شناسایی در سفر
          • ب) مدرکی که  ثابت نماید شما می توانید  برای دوره تحصیلیتان هزینه های لازم  را بپردازید.
        • ج) در صورتی که زیر 18 سال هستید، شما نیار به مدرکی که رضایت والدینتان یا قیم قانونی خود را ثابت نماید، خواهید داشت.
          • د) در صورتی که جز کشورهایی باشید که باید  آزمایش سل را بگذرانند نتایج آزمایش سل تان را ارائه دهید
        • ه) یک صفحه خالی در پاسپورت خود برای قرار دادن ویزا داشته باشید.

          امکان دارد بسته به شرایطتتان شما نیاز به ارائه اسنادی دیگر نیز باشید که پیشنهاد می کنیم حتما  با کارشناسان مستقر در بریتانیای راهکار تماس و مشاوره های لازم را دریافت نمایید.

        • تمدید ویزایتان

          شما ممکن است قادر به اقامت بیشتر در بریتانیا برای ادامه ی  دوره تحصیلی خود یا شروع  دوره ای  جدید باشید،  

          بدین منظور شما باید شرایط زیر را دارا باشید:

          • الف)  در بریتانیا باشید
          • ب) دارای حامی مالی باشید

          چه کسی می تواند حامی مالی شما باشد

          • موسسه تحصیلات عالیه (HEI)
          • موسسه تحصیلات عالیه (HEI) خارج از کشور
          • دوره های فشرده ی دانشگاهی

          یک دانشگاه مستقل

      چه زمانی درخواست تمدید ویزای تحصیلی نمائید:

      شما باید :

      • در طول شش ماه بعد از گرفتن تصدیق تحصیلی (CAS) اقدام نمائید.
      • پیش از اینکه مدت اعتبار ویزای فعلی تان منقضی شود  و سه ماه پیش از تاریخ شروع دوره در CAS تان نیز نشود

      همچنین می توانید تا زمانی که جواب نتیجه ی  درخواست تمدید ویزای خود را دریافت کنید در بریتانیا بمانید

      هزینه ها

    • هزینه ویزای تحصیلی

      به ازای هر نفر شما باید هزینه های ذیل را بپردازید:

      • الف) 475 پوند برای تمدید ویزا دانشجویی عمومی
      • ب) بررسی فرمائید که می باید چقدر به جهت هزینه های اضافی درمانی پرداخت نمائید. در این خصوص با مشاورین راهکار تماس بگیرید ما شما را راهنمایی خواهیم کرد.
      • ج) 20 پوند برای گرفتن اطلاعات بیومتریکتان (اثر انگشت ها و عکس)

      اگر می خواهید سریع تر از حالت استاندارد که 8 هفته است از جواب تمدید ویزای خود مطلع شوید، می توانید مقدار اضافه ذیل را پرداخت کنید:

      • اگر مایل باشید جواب تمدید ویزای خود را در طی 10 روز کاری دریافت نمائید

      باید 477 پوند برای خدمات دارای اولویت ، پرداخت بفرمائید. . تا جواب تمدید ویزایشما در طی 10 روز کاری گرفته شود

      • اگر مایل هستید جواب تمدید ویزای شما در 1 روز کاری دریافت شود می باید
      • 610پوند برای خدمات سوپر اولویت دار پرداخت بفرمائید .

      درخواست ویزا

      شما باید به صورت انلاین درخواست  خود را اعلام دارید

      بعد از درخواست تمدید روادید چه اتفاقی می افتد

      در صورتی که درخواست شما به دلایلی مبهم باشد و بیشتر زمان ببرد، با شما تماس گرفته خواهد شد. برای مثال به دلایل زیر ممکن است این اتفاق بیفتد:

      • اگر اسناد و مدارک حمایتی شما نیاز به تایید داشته باشد.
      • اگر لازم باشد در مصاحبه شرکت نمائید 
      • اگر دارای مشکلات شخصی یا کیفری باشید ، مثلا اگر جرمی مرتکب شده باشید

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید