ویزای انگلستان برای ورزشکاران

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
ویزای-ورزشکاری-برای-انگلستان

ویزای انگلستان برای ورزشکاران

شرایط عمومی

اگر شرایط زیر را دارید باید برای ویزای ردیف 5 (کارمند قراردادی – هنری و ورزشی) درخواست دهید:

  • به‌عنوان ورزش‌کار یا هنرمند به شما کاری در انگلستان پیشنهاد شده باشد.
  • اهل جایی غیر از سوئیس و کشورهای عضو «اتحادیۀ اقتصادی اروپا (EEA)» هستید.
  • سایر «شرایط لازم» را دارید.

اگر اهل جایی غیر از سوئیس و کشورهای عضو «اتحادیۀ اقتصادی اروپا (EEA)» هستید و از جمهوری ایرلند به بریتانیا سفر می‌کنید

حمایت

قبل از اینکه بتوانید برای کار در بریتانیا درخواست دهید، باید از یک کارفرمای «معتبر گواهی» حمایت داشته باشید.

شغلی که در بریتانیا برگزیدید باید مرتبط با شغل سازمان حامی باشد.

دریافت این ویزا چقدر طول می‌کشد

حداکثر 3 ماه قبل از تاریخ شروع کار می‌توانید برای این نوع ویزا درخواست دهید. این تاریخ در گواهی حمایت شما نیز قید شده است.

معمولاً ظرف 3 هفته نتیجۀ درخواست به شما اعلام می‌شود. می‌توانید «مدت‌زمان دریافت ویزا» برای کشور خود را مشاهده کنید.

 برای کسب اطلاعات کامل تر پیشنهاد میکنیم مقاله هزینه‌های ویزای انگلستان برای ورزشکاران و هنرمندان را نیز مطالعه نمایید.

اعلام سریع‌تر نتیجۀ درخواست

اگر از داخل بریتانیا برای تمدید یا تغییر ویزایتان درخواست داده‌اید، می‌توانید 800 پوند اضافه بر سازمان بپردازید تا از خدماتِ دارای اولویت فوق‌العاده استفاده کنید:

  • در انتهای روز کاریِ بعدی، اگر اطلاعات بیومتریک خودتان را ارائه کرده باشید و قرار ملاقاتتان طی روزهای هفته باشد.
  • 2 روز کاری، اگر اطلاعات بیومتریک خودتان را ارائه کرده باشید و قرار ملاقاتتان در روزهای آخر هفته باشد.

روزهای کاری از دوشنبه تا جمعه هستند و شامل تعطیلات بانک‌ها نمی‌شوند.

با این نوع ویزا چه مدت می‌توانید در انگلستان بمانید

با این نوع ویزا می‌توانید 28 روز بیشتر از زمان درج‌شده در گواهی حمایت، یا حداکثر 12 هفته، هرکدام که کوتاه‌تر باشد، در بریتانیا بمانید.

ممکن است بتوانید «ویزایتان را تمدید کنید».

حداکثر از 14 روز قبل از تاریخ شروع در «گواهی حمایت» می‌توانید اقامت در بریتانیا را آغاز کنید.

اگر قصد دارید 3 ماه یا کمتر در بریتانیا کار کنید، به‌جای درخواست برای این ویزای ورزشکاری انگلستان می‌توانید «امتیاز ردیف 5 (کارمند قراردادی – هنری و ورزشی)» درخواست دهید.

با این نوع ویزا چه‌کارهایی را می‌توانید و نمی‌توانید انجام دهید

کارهای زیر را می‌توانید انجام دهید:

الف) تحصیل کنید (برای بعضی از دوره‌ها به «گواهی‌نامۀ پذیرش فنی دانشگاهی» نیاز دارید).

ب) برای کارفرمای خود در شغلی کار کنید که در گواهی حمایت توضیح داده شده است.

پ) شغل دومی را برای 20 ساعت در هفته داشته باشید، به‌شرط آنکه در همان سطح و در همان صنعت شغل اصلی‌تان باشد.

ج) تا 20 ساعت در هفته به کارهایی مشغول شوید که در «فهرست مشاغل دارای کمبود» هستند.

د) اگر تیم ملی شما مشغول بازی در یک رقابت ورزشی دانشگاهی در بریتانیاست، به‌عنوان ورزش‌کار برای تیم ملی خود کار کنید.

ه) به‌عنوان گزارشگر ورزشی فعالیت کنید.

ذ) «خانواده‌تان» را به همراه بیاورید.

الف) از کمک‌هزینه‌های عمومی استفاده کنید.

ب) کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنید.

شرایط لازم

بسته به اینکه هنرمند یا ورزش‌کار باشید، شرایط لازم برای ویزای ردیف 5 متفاوت خواهد بود.

ورزش‌کاران

برای اینکه واجد دریافت این نوع ویزا باشید، باید شایستگی‌هایتان را در رشتۀ ورزشی خود در سطح بریتانیا نشان داده باشید.

همچنین به تمام موارد زیر نیاز دارید:

  • شمارۀ ارجاع گواهی حمایت.
  • 945 پوند پس‌انداز داشته باشید. این مبلغ ثابت می‌کند که می‌توانید از خودتان حمایت کنید و باید 90 روز قبل از درخواست روادید در حساب بانکی خود داشته باشید.

اگر یک «حامی کاملاً تأییدشده (درجۀ A)» داشته باشید که در گواهی حمایت شما تأیید کند که هزینه‌های شما را می‌پردازد و اینکه در طی اقامتتان ادعای مزایایی نخواهید کرد، نیازی نیست 945 پوند در حسابتان داشته باشید.

هنرمندان

برای اینکه واجد دریافت این نوع  ویزا باشید، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • نقش بسزایی در بازار کار بریتانیا داشته باشید؛ برای مثال، از نظر بین‌المللی شناخته‌شده باشید یا دیگران برای ادامۀ کارشان نیازمند همکاری شما باشند.
  • شمارۀ ارجاع گواهی حمایت.
  • حداقل حقوق و دستمزد را که توسط Equity، PACT یا BECTU تعیین می‌شود، دریافت کنید (به‌جز مدل‌ها، موسیقی‌دان‌ها و کارکنان سیرک).
  • 945 پوند پس‌انداز داشته باشید. این مبلغ ثابت می‌کند که می‌توانید از خودتان حمایت کنید و برای 90 روز قبل از درخواست روادید باید این مبلغ را در حساب بانکی خود داشته باشید.

اگر یک «حامی کاملاً تأییدشده (درجۀ A)» داشته باشید که در گواهی حمایت شما تأیید کند که هزینه‌های شما را می‌پردازد و اینکه در طی اقامتتان ادعای مزایایی نخواهید کرد، نیازی نیست 945 پوند در حسابتان داشته باشید.

گواهی حمایت

قبل از اینکه بتوانید در بریتانیا درخواست کار کنید، به یک حامی معتبر نیاز دارید تا به شما گواهی حمایت بدهد.

گواهی حمایت شامل اطلاعات شخصی شما و نیز اطلاعات مربوط به شغلی است که به شما پیشنهاد شده است. این گواهی نوعی سند الکترونیک است، نه یک سند کاغذی. حامی شما یک شمارۀ ارجاع گواهی حمایت می‌دهد که باید آن را در فرم درخواست روادید خود درج کنید.

حامی همچنین باید اطلاعات دیگری به شما بدهد که برای درخواست روادید به شما کمک می‌کند، مثلاً اینکه چقدر به شما پرداخت خواهد شد.

گواهی حمایت تا 3 ماه بعد از زمان صدور اعتبار دارد.

تغییر حامی

اگر می‌خواهید حامی خود در همان سازمان را تغییر دهید یا اینکه به سازمانی دیگر منتقل شوید، دوباره باید درخواست روادید کنید و شرایط لازم را نیز دارا باشید.

تغییر حامی مدت‌زمانی را که می‌توانید در بریتانیا بمانید، تغییر نمی‌دهد و فقط می‌توانید حداکثر زمان مجاز برای این نوع روادید را در بریتانیا بمانید.

ورود به و خروج مکرر از بریتانیا

اگر شغل شما به‌گونه‌ای است که نیاز به رفت‌وبرگشت متعدد به بریتانیا را دارید، باید از حامی خود تقاضای گواهی حمایت ورود چندگانه کنید.

شغل‌های متعدد برای هنرمندان

حامی شما می‌تواند به شما یک گواهی دهد که تمام مدت اقامت شما را پوشش خواهد داد، حتی اگر شما مشغول انجام بیش از یک کار باشید. اگر برای بیش از یک حامی کار می‌کنید، می‌توانید از هر حامی یک گواهی دریافت کنید. بین هر شغل نمی‌تواند فاصله‌ای بیش از 14 روز وجود داشته باشد.

مدارک موردنیاز

هنگامی که درخواست روادید می‌کنید باید موارد زیر را ارائه دهید:

  • گذرنامه یا اسناد مسافرتی معتبر و گذرنامه‌های قدیمی.
  • اظهارنامۀ بانکی که نشان می‌دهد قبل از درخواست روادید حداقل 945 پوند در حساب شما به‌طور پیوسته طی 90 روز وجود داشته است. این مبلغ ثابت می‌کند شما توانایی حمایت از خود را دارید و باید این مقدار را برای مدت 90 روز قبل از درخواست روادید در حساب بانکی خود داشته باشید.
  • اگر تبعۀ «کشورهای مشخص‌شده» هستید، باید جواب آزمایش سل را همراه داشته باشید.
  • اگر به‌عنوان ورزش‌کار یا مربی درخواست روادید می‌دهید، باید تأییدیه‌ای از وزارت ورزش کشورتان ارائه دهید.

برای دریافت روادید یک صفحه از گذرنامه باید خالی باشد.

اگر یک «حامی کاملاً تأییدشده (درجۀ A)» داشته باشید که در گواهی حمایت شما تأیید کند که هزینه‌های شما را می‌پردازد و اینکه در طی اقامتتان ادعای مزایایی نخواهید کرد، نیازی نیست 945 پوند در حسابتان داشته باشید.

اگر اسنادتان به‌زبان انگلیسی یا ولزی نیست، باید «ترجمۀ رسمی» آن‌ها را ارائه دهید.

برای آگاهی از فهرست کامل اسنادی که باید ارائه دهید، «فهرست کامل مدارک» را مشاهده کنید.

بسته به شرایطتان ممکن است به ارائۀ اسناد دیگری هم نیاز داشته باشید.

روش درخواست

لطفاً برای درخواست این نوع ویزا ابتدا فرم ارزیابی مرتبط را تکمیل کنید.

پاسخ‌های شما از طرف همکاران ما بررسی می‌شوند و اگر واجد شرایط دریافت این نوع ویزا باشید، مراحل بعدی این فرایند از طریق ایمیل یا تلفن به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برای دریافت اطلاعات دربارۀ این نوع ویزا یا موارد دیگر با کارشناسان راهکار در ارتباط باشید.

تمدید ویزای انگلستان برای ورزشکاران

می‌توانید برای تمدید ویزا ردیف 5 (کارمند موقت – هنری و ورزش‌کاری) درخواست دهید.

قبل از اینکه ویزای فعلی‌تان به پایان برسد باید درخواست تمدید کنید.

اگر از امتیاز ویزای ردیف 5 (کارمند موقت – هنری و ورزش‌کاری) برای ورود به بریتانیا استفاده کرده‌اید، نمی‌توانید حضورتان را تمدید کنید.

ارسال دیدگاه

دیدگاه بگذارید

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع رسانی کن

درباره ما

موسسه ما با سال ها تجربه در زمینه ی اخذ ویزا و با کادری مجرب در صدد است تا روند دریافت روادید برای بریتانیای کبیر را برای شما به شکلی کاملا ملموس و انجام پذیر درآورده و نیازهایتان را یکی یکی و با کمک خود شما برآورده نماید. سابقه درخشان تک تک اعضای این موسسه مهر تائیدی است بر توانایی ها و کفایت هر یک از کارکنان ما که در زمره ی بهترین های شغل خود می باشند.

آخرین مطالب

عضویت در خبر نامه

با عضویت در خبرنامه جدید مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید